Inschrijven

Inschrijven voor schooljaar 2022-2023 kan pas na aanmelden via onderstaande formulieren. 

Voor het 1ste jaar

Via onderstaande link kan je je kind aanmelden voor het schooljaar 2022-2023. Na de paasvakantie kunnen we bevestigen of de inschrijving in orde is. Dan maken we ook een afspraak om de inschrijving definitief in orde te brengen.
We verwelkomen je ook nog graag op het infomoment op 19 maart (na inschrijving via de website) en ook op de opendeurdag op 22 mei van 11u tot 17u. 

Voor het 2de t.e.m. het 6de jaar

De inschrijvingen voor de 2de t.e.m. 6de jaars voor 2022-2023 zijn steeds op een wachtlijst. Een definitieve inschrijving is pas mogelijk na het eindrapport en tot er eind juni duidelijkheid is over de beschikbare plaatsen in de gevraagde klas.

Via onderstaande link kan je je alvast aanmelden. Wanneer we weten dat er plaatsen zijn, nemen we contact op met u. Hou er wel rekening mee dat dat pas in juni zal zijn. Kom zeker eens een kijkje nemen op de opendeurdag op 22 mei van 11u tot 17u. 

Virtueel kennismaken met onze school?

Gezien de huidige corona-maatregelen is het momenteel niet mogelijk om onze school in het echt te ontdekken. Maar wat dacht je van een virtuele tour doorspekt met beelden en video die je doorheen onze gebouwen leidt?

Bekijk onze virtuele tour