Infomoment 16 maart 2024 – nieuwe leerlingen 1ste jaar 

Welkom op zaterdag 16 maart tussen 9u en 13u!
 
We zetten de deuren van het Sint-Jozefinstituut open voor leerlingen van het 6de leerjaar en hun ouders. Ben je geprikkeld door STEM, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Tijdens een korte algemene infosessie vertellen we waar we voor staan, hoe we STEM aanpakken en welke accenten we leggen als school. Daarna nemen we je mee op ronde door de school en breng je zeker een bezoek aan onze goede uitgeruste STEM lokalen. Leerkrachten die de STEM-vakken geven, leggen heel specifiek onze aanpak tijdens deze lessen uit.
 
We vragen wel om je in te schrijven, zodat alles vlot kan verlopen die dag! 

Infoavond18 april 2024 – wat in de tweede graad?  

Welkom op donderdag 18 april 2024 om 19u30!
 
Je hebt nu bijna de eerste graad van de secundaire school afgerond.
Wat nu?
We nemen je graag mee en laten je kennismaken met de mogelijkheden van ons STEM-aanbod in de tweede graad. Kies je voor één van onze richtingen, dan kan je later gaan verder sturderen of na een 6de jaar de keuze maken om te gaan werken. Eén ding is zeker, we bereiden je voor op een knelpuntberoep. De opleidingen die je bij ons kan volgen leiden tot een hele brede waaier aan mogelijkheden!
 
We vragen wel om je in te schrijven, zodat alles vlot kan verlopen die avond! 

18

april 

2024
om 19u30

Infoavond 22 april 2024 – wat in de derde graad?  

Welkom op dinsdag 22 april 2024 om 19u30!
 
Welke richting wil je volgen in de derde graad?  
Om een goede keuze te kunnen maken, nodigen we je uit op onze school. We stellen de STEM-richtingen van de derde graad graag aan je voor. Welke mogelijkheden bieden deze richtingen later als je wil verder studeren, of op de arbeidsmarkt? 
Er zijn heel wat mogelijkheden op Sint-Jozef. Neem alvast een kijkje op deze website om de lessentabellen te raadplegen. Kom zeker ook langs, zodat we je meer details kunnen geven over de mogelijkheden in D-finaliteit, D/A-finaliteit en de A-finaliteit. 
 
We vragen wel om je in te schrijven, zodat alles vlot kan verlopen die avond! 

22

april 

2024
om 19u30