Webshop is momenteel gesloten.
Bestellen kan terug vanaf 18 augustus

Van 29/06/2022 t.e.m. 08/07/2022 en vervolgens van 18/08/2022 t.e.m. 30/08/2022 kan je via de SJS-webshop schoolboeken en schoolmateriaal bestellen. 

De bestellijst voor elke klas is opgedeeld in 3 grote stukken: 

 • Boeken
  Alle boeken voor de gekozen klas worden hier vermeld. Onderaan een boek wordt soms een opmerking vermeld.
  bv. GEBRUIKT IN 3 EN 4 ALLEEN VOOR NIEUWE LEERLINGEN of Alleen voor nieuwe leerlingen 
  Als dit vermeld staat, is het aan jou om goed na te kijken of je dit boek al hebt. Het kan gaan om een atlas die heel wat jaren gebruikt wordt, of een boek dat in een 3de en 4de jaar gebruikt wordt. 
  Je bestelt uiteraard enkel de boeken die je nog niet hebt.
 • Schoolmateriaal 
  We bieden je de mogelijkheid om schoolmateriaal te bestellen. Sommige dingen zijn heel specifiek voor de school bv. Huistakenblad SJI, verzamelmap. Deze spullen heb je nodig en kan je niet op een andere plek kopen. 
  Wat zeer specifiek is voor onze school bestel je dan ook via de webshop. Het andere schoolmateriaal kan je via de webshop bestellen, maar mag je uiteraard ook op een andere plek kopen.
 • Turnkledij
  Kijk voor je bestelt even na of je turnkledij nog past. Je kan een maat opgeven. Bij het afhalen van de boeken heb je nog de mogelijkheid om eventueel te wisselen als de maat toch niet goed is. 
 • Waarborg 
  Huur fiets:
  Je kan voor verplaatsingen met de fiets naar de sporthal een fiets huren voor een gans schooljaar.
  Locker : Wens je gebruik te maken van een locker dan geef je dat hier ook aan.
  Laptop : Volgend schooljaar zullen we voor alle leerlingen laptops voorzien.  Ben je nieuw op school, of ga je in het schooljaar 2022-2023 naar het 5de of 6de jaar, dan duid je hier aan dat je een waarborg voor een laptop moet nemen. Zolang de waarborg voor de laptop niet betaald wordt, wordt het toestel niet bezorgd in september. 

Op het einde van je bestelling reken je onmiddellijk af. Je krijgt nog een bevestigingsmail van je bestelling en ook informatie wanneer je de boeken kan afhalen. Mocht je toch nog vragen hebben of iets is niet duidelijk, dan kan je contact opnemen via webshop@sjs.be