Digitaal aanmelden voor het 1ste jaar  

Infomoment nieuwe leerlingen 1ste jaar – 16 maart 2024 

Op 16 maart 2024 verwelkomen we je graag op onze school. Na een korte algemene info over ons aanbod in het eerste jaar, volg je in kleine groepjes een rondleiding door de school. Vakcollega’s en heel specifiek STEM-collega’s nemen je mee doorheen de school en laten je kennis maken met ons aanbod. Ook staat een bezoek aan de STEM-lokalen op het programma.

We bieden een infosessie aan om 9u, 10u, 11u en indien nodig ook nog om 12u. 
Via onderstaande link kan je inschrijven voor deze infosessie. 

Werkwijze digitaal aanmelden  

Voor het schooljaar 2024-2025 gebeuren de aanmeldingen voor het eerste middelbaar voor alle scholen van Schoten en Brasschaat via een centraal aanmeldsysteem. Je zal je kind kunnen aanmelden vanaf 25 maart 2024 om 12 u tot en met 19 april 2024 om 12 u.
De eerste schoolkeuze is bepalend bij het toekennen van de plaatsen. Ook broers en zussen en kinderen van personeelsleden melden zich tijdens deze periode aan via dit aanmeldsysteem.
Alle informatie hierover kan u terugvinden op volgende website https://brasschaat-schoten-so.aanmelden.in/
Deze informatie vind je binnenkort ook in brochure-digitaal-aanmelden-24-25

Via onze website zullen we de link voor het digitaal aanmelden ook activeren op 25 maart

Automatisch op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van inschrijf- en infomomenten, opendeurdagen, … etc.

Virtueel kennismaken met onze school?

Wat dacht je van een virtuele tour als eerste kennismaking met Sint-Jozef, doorspekt met beelden en video die je doorheen onze gebouwen leidt?

Bekijk onze virtuele tour